banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Hajjaj, nem gondoltam volna, hogy ekkora vihart kavarok. Bocsánat. :-(

Én azt mondjuk eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy a WG megpiszkálja a játékot olyan formán, hogy lehetőleg a f2p-ket a prémium felé kényszerítse, és nem pusztán azzal, hogy csekélyebbek a rewardok f2p-ként. De ez már ugye konteó, amit nem lehet bizonyítani, de legfőképp cáfolni (mert ugye a cáfolat ténye is automatikusan bizonyíték), így aztán marad az, hogy akinek szar sorozata van, az szerint a WG manipulál, akinek jó sorozata van az a kimagasló tudást és gyakorlottságot preferálja, aki meg valahol a kettő között van, az meg örül, hogy lyuk van a seggén.

Én 2 hete kezdtem el vele megint játszani, f2p-ként, és egészen meglepődtem, hogy már a 2. naptól sorozatban jöttek a győzelmek (első nap azért még kurvára ment a visszarázódás, ilyen hogy co-opban simán kikaptunk, meg szarrá lőttek a botok, rendszeresen előfordult) randomban, ilyen 5-6 csatából 1, max 2 vereséggel, majd a 2. héten prémiumra váltottam, és most azzal nyomom. Átlag: 7 csata, 6 győzelem, 1 vereség, utóbbi általában alsóbb (III-VI) tierben. 49%-os az összesített winratem (ingame néztem). És mindezt úgy, hogy nagy lőtávra (15 km fölött, esetleg plusz pár km spotter repülővel) rettenetesen rossz vagyok, ezt tudom magamról. Ez szerintem azért nem akkora kimagasló különbség, hogy abból komoly konzekvenciákat lehetne levonni, nem?