A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17895 Mentem egy csatát a Viribus Unitissel is. Ez volt a második. Persze megint tier hetes, ami önmagában még nem is lenne baj, de ezzel a 20 csomóval konkrétan sehová nem érek oda. A WoWs wiki szerint a hajó erőssége az AP lőszer. Épp az előbb emlegettem, hogy a német csatahajókat minden sebzi, erre 10 km-ről beletörtem a Bayern oldalába. Az ellenfélnél volt 2 Cizör... de könyörgöm, azok 28 csomót tudnak! Még manőverezhetnek is, akkor is simán lehagynak. Az egész csatában volt kb 30k sebzésem, a csata legvégén összeloptam egy dupla ölést és ennyi volt. Kevés hajó van amit nem szeretek, de már érzem hogy ezzel nagyon nem fogjuk szeretni egymást.
A következő csatában ki akartam próbálni az Ark Royal-t is, de berakott T8-ba, szóval nem igazán sikerült. Tegnap a Shokakut is fel avattam... vagyis inkább csak akartam, mert ott meg a stock hajómat bebaszta T10-be.
Amikor összejön ez a "szopat az MM", a "csapat is hülye sötét mint a mélyűr" és a "eReNGesus sem kegyes" szentháromság, az nem élvezetes.
Engem se érdekel, hogy a 15:0 kinek a javára van. Akár nyerünk, akár vesztünk, ezek mindig szar csaták. Én is azt szeretem, mikor a végén csak pár hajó marad, amikor minden miliméter előnyért meg kell szenvedni, amikor az utolsó pillanatokban dől csak el, ki fog nyerni. Nah meg persze amikor a csatahajók keringőznek, annak nincsen párja. De ilyen sajnos csak ritkán van.
Ma nem is igazán panaszkodhatok, mert bár Transylvaniaba tényleg trágya csapatokat rakott be, randomban 10-ből 8 meccset nyertünk.