banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Az előbb mentem egy csatát, ami nagyon jól demonstrálja, hogy miért nem működik ez a gyakorlatban. Három foglalós, T9-es csata. Fletcherrel voltam, egy Seattle-el és egy Musashi-val voltunk a jobb oldalon. Eltelt egy perc, mire betöltött a kliens, persze a Musa már nyomta hogy "nah, afk-kal vagyok körülvéve". Pont amikor elindultam. Persze meg is kezdtem az utam a szemben lévő (jobb oldali) foglalási pont felé, annak ellenére is, hogy az ellenfélnél legalább 3 radaros hajó volt. A Seattle fogta magát és elindult középre, tehát a Musaval ketten maradtunk. Sajnos már elfogyott a napi reportom az eventes operation miatt, igy nem tudtam honorálni a cirkáló segitő szándékát. "Szerencsém" volt, mert a pontot az ellenfél Fletchere kezdte el foglalni, egyszerre spottoltuk egymást. Annak ellenére hogy azonnal volt egy fps droppom, én kerültem ki jobban a párharcból, viszont kiderült, hogy az ellenfélnél a Seattle nem volt olyan f@szfej mint a mienk és persze ő jött támogatni a saját rombolójukat. Meg volt még ott egy Neptune, egy csatahajó, meg középre lejött egy Sojuz, aki szintén rám lőtt. A Fletchert ugyan megcibáltam és visszavonult, de a foglalóban maradt, igy felhúztam a nyúlcipőt és én is elmentem középre. Csóri Musa jogosan volt felháborodva, mivel egyedül hagytuk. Kapta is az ivet rendesen, én meg gondoltam ne legyen ennyire szar napja, visszamentem érte és toltam neki egy füstöt, hogy ne ott égjen le. Eddigre a mi Seattle-ünk már rég halott volt, kb nem csinált semmit, a csata végén utolsó előtti helyen végzett. Az ellenféltől közben lejött a jobb oldalon egy Izumo, gondolom ő akarta lelopni a Musa-t, küldtem neki pár torpot. Közben középen meg egy sziget mögött töketlenkedett a Soyuz. Azért az Izumora torpedóztam, mert nem gondoltam hogy a ruszki kijön onnan. Persze kijött, 10 seccel az előtt hogy a füstöm betöltődött volna, épp benyomtam a smoke-ot, amikor megölt. Jellemző a csapatra, hogy a mi oldalunk jött erősebben az ellenfél, a bal oldali pontot még is ők kezdték el előbb foglalni, viszont kivételesen valaki a csapatunkból is felfogta a helyzetet és végül befoglalták A-t. Amikor meghaltam, már kezdtek feljönni B-re. A Musa már a végét járta, de azért még szembe fordult az ellennel, pattintott pár szépet, mielőtt meghalt. A full HP-s Lion meg szépen behajókázott és lelopta a low HP-s maradék ellenfeleket. Ő (megérdemelten) a Seattle előtt végzett. Végül nyertünk, bár érdekes módon akik túlélték, azok a végén nem a lista elején szerepeltek. Mellesleg az első a Musa lett, szóval érdemes volt érte visszamennem.
    És ez még valóban egy szerencsés csapat volt, mert a következőben kiegyenlitett csata folyt (Epicenter volt), és bár a cap-eket az ellenfél szerezte meg, mi álltunk jobban pontokkal. Egy Montival rámentünk a közeledő GoKu-ra, mivel cap nélkül ugye nem kapunk pontot, tehát nyerni akarunk, ölnünk kellett volna, a hp-s Yama meg Kremlin viszont szó szerint visszavonult a sarokba, gondolom ők már a következő mappot keresték. + perccel a csata vége előtt még mi vezettünk 800-500-ra, aztán simán kikaptunk. Nem tudom hogy a többiek kire lőttek, de nem sikerült megölniük senkit, minket viszont kivégeztek a GoKu-t támogató hajók.
    És ilyen csatáktól ne legyen ideges az ember? Látják hogy úgy is vesztünk, ráadásul már alig kell pont az ellenfélnek, de ahelyett hogy megpróbálnának még egy hajót kiszedni, full élettel kimentek a sarokba. Az ilyen tényleg minek játszik? Vagy mitől félt az utolsó 2 percben?
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2019.10.21. 05:42:54