A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #17893 Hát én már a World of tanksben leszoktam arról, hogy a random csatában megőrüljek, ha a csapat egy része totál fogalmatlan. :D Én úgy okoskodom, hogy ha nagyon jó játékos vagyok, akkor is csak kb. 60%-ban nyerek, vagyis 40%-a a csatáknak eleve bukta, akármit csinálok. Adok még 40%-ot arra, hogy akármilyen szar vagyok, nyerünk. Vagyis a csaták 80%-a független tőlem, és kb. egyenlő arányban oszlik el a győzelem és vereség. Tehát amikor azt látom, hogy nagyon nyerünk, vagy reménytelenül szarok vagyunk, akkor ezek nem is játszanak szerepet a statisztikában, mert ezek az eldöntött meccsek. A lényeges meccsek azok, amikben szoros a végjáték, mi is ott vagyunk benne, és az egyéni skillek döntik el. Szerintem ezeknek a meccseknek a winrate-je dönti el, hogy mennyivel vagyunk 50% fölött vagy alatt. És ez csak minden ötödik játékban fordul elő. Vagyis nem érdemes idegeskedni. Az ember csinálja amit érdemes az adott hajóval, és aztán majd alakul a csata ahogy alakul, és látjuk hogy reménytelenül győztes vagy vesztes csata, vagy esetleg szoros, és akkor oda kell tenni magunkat.