banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Alapvetően nem is a németek lőképével van gond, mert a japán/francia sztem sokkal borzalmasabb. A fő probléma, hogy az az AP semmire való és bár igaz hogy nehéz belőni a GoKu citadelláját, sebezni viszont baromi könnyű, HE-vel is, mivel a felépitménye meg papir. Igy szinte minden salvo sebez rajta. Emellé jön még, hogy nagyobb mint a Yama, tehát elég könnyű eltalálni is. Én szeretném, mert az én játékstilusomra kitalált hajó, viszont a kempelős csapat miatt nem mehetek vele előre, mert percek alatt leégetnek a rákba.

Ha jól emlékszem, az EU vs NA tavalyi versenyén is leszerepeltünk. Ha lila játékos látok a random csapatunkban, annak se nagyon szoktam örülni, mert 99%-ban azt csinálják, amit a WoT-ban is: kempelnek. Nem azt mondom, hogy rohanjanak be szétlövetni magukat, de az a tapasztalatom (mind random, mind Ranked csatákban), hogy nagy többségében az a csapat nyer, aki nem fél támadni. Ma volt egy T9-es csata,, az én oldalamon egyedül voltam romboló. Röhögni fogtok, de két Fiji volt elég bátor és bejött a foglalóba, mert engem persze mindenki tisztes távolságból támogatott csak, holott a mi oldalunkon a csapatom volt erőfölényben. A másik oldalt meg nyilván azért foglalta be az ellenfél, mert ott meg ők voltak erősebbek. És ez teljesen megszokott "taktika", hogy hiába van túlerőben a csapat, egy szaros romboló képes távoltartani őket a cap-től. Egy másik meccsen a 3 top tier 7-es csatahajónk egy nyomorult T5-ös ruszki csatahajót kergetett és nem birták megölni! Én meg a Vokelinnel kaptam két cirkálót, csatahajót, meg a CV-t. Ranked ugyanez. Az előző szezonokban nagyon jól ment, most a T8-asban egy héten keresztül még csillagot szerezni sem sikerült, csak vereség volt. Egyszerűen annyira inkompetens társakat kaptam, hogy már elkezdtem másik játék után nézni (ki is toltam a Metro: Last light-ot levezetésként, mert egy hét szopás itt elvette a kedvem a hajókázástól). Am meg csak kell hogy legyenek még bátor játékosok, mert érdekes módon az ellenfél csapata be meri kisérni a cap-re a rombolót, nem a pálya széléről fedezik. Mondjuk CW-t már vagy fél éve nem láttam, szóval nem tudom ott mi a divat.