banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Olyan vagyok mint egy kiéheztetett feleség. Mutsukival szenvedtem 2 évig, mer be voltam tojva hogy nem én leszek a legnagyobb álcával, nem akartam feljebb menni. Amerikai dd-t csináltam a clemsonig, hogy megnézzem milyen amikor én ütöm a rombolókat. Egyik se feküdt nekem. Kerestem a tökéletes rombolót, aminek jó ágyúja van, mozgékony, jó torpedók, jó álca. Hatsu az ilyen. Az ágyúja is tök jó. 2000-res sebzések cirkálókba. Mutsuval meg ilyen 300-ak mentek. :D Ja és kigyújtja a hajókat. Ja, extra: a szintjén szerintem az egyik legjobb légvédelemmel ellátott romboló. Amire ránéztem annak csak rosszabb volt, 33-as a légvédelme 6-os szinten. Kell is egyébként, ha hordozó van a játékban, mindig megtalál. Gyenge légvédelemmel ellátott rombolóval nem is tudom mit kezdenék. Idegesítene, hogy boxzsák vagyok.

Csak annyi, hogy az A-hajótest az ultragáz, nem csak az hogy gyengébb felszereltségű, hanem hogy mintha bugos lenne, egyszerűen minden találatot kimaxol, az A-testtel egy jó megmozdulásom nem tudott lenni. Amint kipörgettem a B-t, és meglett a kapitányom kiképzése (lehet ez játszott közre), azonnal megváltozott a helyzet és elkezdte játszatni magát a hajó.

bónusz: szép a hajó, nincsenek tingli-tangli ágyúk mindenfelé, hanem van két masszív torony, dupla ágyúkkal, plusz a híd pedig zárt. Viharban végre nem a pofánkba kapjuk a hullámokat. Meg a jeges pályán a mutsuki hídján kifagyott a seggem. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.19. 21:35:18