banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Én pedig érzékeny vagyok a gyatra játékélményre, pl. most amit a hatos rombolóval művelek, az minden csak nem játékélmény. :D Van 10 000 HP-m, és ha észrevesznek, az instant 3000 mínusz. Akkor van az, hogy megúsztam. Ennél gyakrabban történik, hogy 8000 mínusszal végzem, és orron-mellbimbón csúszom ki az ellenség látómezejéből, de csak azért, hogy a következő momentumomnál, amikor felfedeznek, azonnal szétlőjenek. Az ötös mutsukival ha felfedeztek, azért el tudtam menekülgetni. Egészen át kell értékelnem ezt a rombolósdit. Ja a kedvencem amikor füstből lövöldözöm. Ötös szinten nem csináltam, mer a mutsu ágyúival nevetséges lett volna. Most az van, hogy kb. 9 kilométerre engedem az ellenséget, füstölök egyet, ezek után nem látok semmit a füsttől és nem tudom lőni az ellenséget. Ahogy ott szerencsétlenkedem a füstben, egyszer csak észrevesznek, és elkezdenek ripityára lőni. Gyakorlatilag bármilyen helyzetben bármit csinálok, kövzetkező pillanatban szarrá vagyok lőve. :D Na ehhez képest a Graffal hajókázni maga a csoda. :)