banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Gondolom Cizör alatt a Giulio Cesare-t érted. Az is a kikötőmben áll. Én nagyon szeretek vele játszani. Jobb hajó, mint a Viribus Unitis. Főleg a sebessége miatt. A légvédelme is meglepően hatékony tud lenni. A két hajó főtüzérsége a tényleges és a statisztikai különbségek ellenére a játékban érzetre, nekem tök egyforma. De az előbb említett különbségek miatt a Giulio Cesare-val játszani nagyobb élvezet. Én gyakorlatilag úgy használom, mint egy nehézcirkálót. Dinamikusan, bevállalósan, de ha gond van lelépek vele. Ellenben a Viribus Unitisszel nagyon megfontoltnak és óvatosnak kell lenni. Ez nekem nem akkora szórakozás.
    Ami még feltűnt, hogy Cesare és az Unitis fő lövegtornyai is elég sérülékenyek. Mindekettővel többször is előfordúlt, hogy valamelyiket kilőtték. ebben is nagyon hasonlóak.
    Egyébként a Viribus Unitisen kívül nincs is másik olyan Tier5-ös hajó, ami az eredeti, I.vh-s formájában került bele a játékba. Tehát ez a legóstibb hajó T5-ben. Az összes többi T5 I.vh-s hajó történelmileg hiteles 1930-as 40-es évek beli, vagy pedig WG-s fantasy tuninggal került bele a játékba.
    Mondjuk a Viribus Unitis szerintem így szép, ahogy van. Csak ne T5-ös lenne...