banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Aquila2222
    Köszönöm a részletes leírást!
    Én eddig csak prémiumot vásároltam, mert prémium nélkül nagyon nehéz. Néztem az árakat és te jó ég, marha drága minden, én nem költenék erre 10-20 ezreket :O. Persze van 1-2 dolog, amik nem olyan vészesen drágák. Küldetéseket csinálom, tesztszerverről hallottam már, de látni nem láttam még. Eventeket is nyomatom, azaz ez az első (rogue wave) eventem úgymond. Bár rombolókkal eddig nem szerettem játszani, most ez az event eléggé meghozta a kedvemet hozzá. Igen tudom, ezek felboostolt hajók és marha furcsa lesz ezek után a többi.

A csatahajók tetszenek leginkább és a cirkálók. Csatahajókkal nagyjából tudok taktikázni már, de még mindig van hova fejlődnöm ,pronak soha nem nevezném magamat. Olvasgattam fórumokat, hogy melyik országot érdemes elkezdeni egy kezdőnek. Amcsit és japánokat ajánlják sokan. Én németeket kezdtem el, de mellette az usát is vittem (igen ezt már írtam). Cirkálóknál meg a japánokat, illetve az amcsikat. A győzelmi rátám 50% alatt van, szóval ja. Vannak jó pillanataim és vannak rosszak. Például a mostani eventben viszont úgy gondolom nem játszok rosszul: taktikázom, előre gondolkodok (random módban ez nem mindig sikerült, sőt..) és lehozom. Sikerült már egy döntetlent is kihoznom, sikerült 1 v 3-ban nyerni stb. De ezzel meg az a gond, hogy hozzászokom ehhez a gyors játékhoz, na mindegy, nem tudom mit akartam már ezzel leírni.

Amit írtál is, most azt csinálom, hogy próbálgatom az országokat, melyik jön be jobban. Például németeknél, mint írtam tier hetes csatahajónál tartok (Bismarck miatt választottam a németeket :P), de nem érzem azt, hogy ez jó lenne nekem. De szerintem maga a játék sincsen túlságosan a realitás oldalán. Mivel egy tier ötös csatahajó szarrá szedte a hetesemet úgy, hogy telibe találtam többször is és csak pár ezreket sebzett rajta vagy még annyit sem vagy szimplán lepattant róla. Engem pár lövéssel citáz és laza 5-6 ezreket ver belém. Pedig szerintem a németeknek elég erős páncélzata van. Meg szerintem a szovjet csatahajók túlságosan is erősek, bár nem lepődnék meg azon, ha azért mert maga a játék is orosz.

Más, mindig jönnek újhajók. A régiek is messze állnak tőlem, nem hogy az újak. Valódi pénzzel meg nem veszek új hajót, nem éri meg az árát szerintem, hiába új és erős. Nem szeretek úgy játszani, hogy mindig a legjobb van nekem. Nem tudom, én így hamar megunnám a játékot, inkább farmolok.

Az akciók: na, az a baj, hogy sosem tudom, hogy nekem megéri-e vagy sem. De ha nem haldja meg az 5 ezret, akkor elgondolkodok rajta.
    (előre is elnézést kérek a fogalmazásért vagy az összevisszaságért)

Btw, regisztráltam a wows.hu oldalra, hogy tudjak kérdezni vagy beszélgetni, de süti elfogadást kér, ami felsem ugrik. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Az oldalt már ismertem, de sosem gondoltam volna, hogy van téma erről a játékról itt.