A Wargaming új MMO játéka
-
Kaptak MM javítást...nevezzük így. Bár én amikor teszteltem, másodpercek alatt be tett T6 hordozóval T8 csatába úgy, hogy ott már volt egy másik T8 hordozó. Ez többször is előfordult, tehát nem sokat számít szerintem ez a ...javítás. A Note-ban szépen hangzik, hogy első percben így, második percben meg úgy. A nagy ló****t. Tíz másodperc alatt eldöntötte mind a három T6 CV-mnél, hogy márpedig én T8 csatába fogok kerülni és a három esetből két alkalommal 2-2 CV volt benn oldalanként. Semmit nem vizsgált a szerver. Ez csak jól hangzó piár szöveg volt.
A másik jelentős változás, hogy az AA nem átlagosan minden repülőt sebez, hanem egyre fókuszál és azt kapja a sebzést. A valóságban ez hogy működne, el sem tudom képzelni. Mindegy, hagyjuk is. WG agymenés ez is. A lényeg, hogy a rajból mindig csak egy kapja a sebzést. Így megnyugodhat a lelke a többi hajó osztálynak is, hogy márpedig ő lőtt le repülőgépet.
Az öreg mohikán mondása jut erről eszembe: Csak a sápadtarcú gondolja azt, hogy ha a takarója egyik végéből levág egy darabot és azt hozzávarrja a másik végéhez, akkor hosszabb lesz a takarója.
Átfordítva, hogy mindenki értse. A hajók AA sebzése nem változott. Annyiban lesz más, hogy már a támadó gépek közül is lesz veszteség, nem csak akkor, mikor már elfelé halad.
Azok a hajók, amiknek erős volt eddig a légvédelme, azok ezután is tarolnak, akiknek meg nem, nos, ők nekik lesz egy kis siker élményük, hiszen lelőttek, egy-két támadó gépet. A maradék meg zöld maradt és ugyanúgy befejezi a támadást.
A takaró nem lett hosszabb.
Ez bizony már ma feltűnt a WG-nél és sürgős - ki gondolta volna - hotfix-t helyeztek kilátásba, már akár a jövő hét elején. Addig gyűjtik az adatokat.