banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Nézegettem a képeket. Kicsit kevés az a sebzés, amit elértél vele.

F2P játékos vagyok én is. Mindig vannak ilyen-olyan akciók, amiből lehet szerezni néhány nap premiumot. Sőt, ládából is szokott esni premium nap. Néhány napja járt le nekem egy ilyen ládából esett 30 nap. Nem is nagyon tudtam vele mit kezdeni, mert azért ennyi kicsit sok lenne a játékból. Áprilisban "bebűnöztem" mert olvastam reddit-n, hogy az akkor épp aktuális ládák igen magas százalékban rejtenek CV-ket. Vettem egy 20%-s leértékelésű, 5x láda készletet. Valóban, jól írták, mert volt benne két premium hordozó. Jól megdolgoztattam őket az egy hónap alatt. Sok kreditet termeltek és elég sok FXP-t is. Ez utóbbit nem javaslom csak úgy fejlesztés közben elkótyavetyélni, hiszen nagyon lassan gyűlik. Azt hiszem 1:20 az arány a normál XP-hez képest

A láda nyitáskor én mindig nyersanyagos ládát nyitok. A szén miatt. Szénből meg lehet álcafestést, zászlókat és nem utolsósorban...hajókat venni. Elég sok, kisebb-nagyobb hajót megvettem már szénből. Időnként vannak bón-ok hozzá, amivel még könnyebb megvenni őket. Javaslom a szén gyűjtését is és néhány premium hajó kiváltását belőle. Sokat tudnak segíteni mind a képzés, mint pedig a kredit beszerzésében.

E mellett nagyon fontosnak tartom, hogy egy jól kifejlesztett kikötővel rendelkező klán tagja legyen a játékos. Elég sok magyar klán van már. Olyanhoz kell csatlakozni, amelyik szivesen lát a tudásodhoz mérten és ki tudod használni a kikötő nyújtotta bónuszokat, ami bizony jelentős. E mellett a klánon belül sok mindent meglehet kérdezni, hamarabb kap segítséget egy elakadt játékos.

Küldetésekből is sok mindent be lehet szerezni. Zászlók, fogyóeszközök, festések, kapitányok, stb. Érdemes ezeket is csinálgatni.

Megragadom az alkalmat és ide is beteszek egy klán hirdetést, legfeljebb törlésre kerül a bejegyzés.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Üdv!

Steel Wolves klán hirdetését olvasod. Alapvetően gyűjtő klán vagyunk. Kezdő és haladó játékosokat is szívesen látunk. Nincs kötelező megjelenés, sem TS használata. Munka, család mellett ha van egy kis szabad időd és leülsz játszani, de nem tudsz megjelenni kötelező időkben? Akkor gyere hozzánk. Egy szabály van mindössze: Kulturáltan tudj megnyilvánulni csatákban, hiszen már nem csak magad, de a klánt is képviseled.

Jelentkezni a játékon belül, a klán menüben lehet. keresd a [STW] klánt és add le a jelentkezésedet.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.06.22. 19:15:34