banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Kotomicuki
    Azt ugyan nem tudom, hogy fognak eltűnni a G' hiányosságai, de tessék, a képek:
    G' 20 csatával a háta mögött
    G' a többihez képest
    A G' kapitánya - talán csak 2 másik 10 pontosom van (az egyik a Hood-cica), az összes többi ennél is kevesebb

A hajókat, idáig, nem tartottam meg, amint megvolt az utód és a rávaló, már vettem is meg azt és képeztem rá át a kapitányt (50%-osan, mivel f2p "játszanék").
    A cél, mint már írtam anno, 1-2 T8-as elérése és beszerzése, hogy a nekik kiírt küldetésekben, amikben már azért vannak használható jutalmak is, lehessen kotorászni. A T8-asok fenntartásához meg a T5-6-os falka...
    A wot-ból kiindulva tudom, hogy nagyjából T3-ig "jó" és "élvezhető" a termék, onnantól csak a robot és a kínlódás, de kapitányt fejleszteni és egyéb, jó dolgokat beszerezni viszont csak följebb lehet, így arrafelé is el kell látogatnom.
    A kapitányokhoz: mivel f2p "játszok", ezért a 19 pontosak legfeljebb jutalomként jöhetnének számításba, így olyanok, amilyenek és mivel sok hajón szolgálnak, ezért nem mindig tükrözik az épen aktuális "értékrendjét" - viszont t3-4-be jók lesznek úgy is.

Hhmm, nagy vihar jő...