banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Onnantól kezdve felesleges történelmi hűségről beszélni szerintem, hogy minden hajónak HP csíkja van és 1%-n még simán elhajózik, sőt, szét is lő bárkit.

Ez egy arcade játék, amiben hasonló hajókkal játszanak a játékosok, mint amik a történelemben is szerepeltek, vagy legalább valaki felskiccelte egy darab papírra.

A Gneise megközelítéseddel nem értek egyet. Szerintem egy jó kis hajó. Másodlagosra húztam és úgy használom. Valóban nem lassú, sőt az egyik leggyorsabb csatahajónak tartom zászlóval. Az ágyúi meg olyanok, amilyenek. Közelharcra tervezték szegényt. Arról nem volt szó, hogy szét égetik, széttorpedózzák közelről.
    Szerintem egészen jól tudtam használni. Igaz, nem csatahajóként, hanem nehéz cirkálóként.

A CV téma látom nálad bebetonozódott rendesen. Ismét történelmi hűség, miközben kicsit feljebb meg balanszot vársz el. Jelenleg a Lexi torpedó raja nálam 160 kts sebességet tud és 14940 HP-val rendelkeznek. Evidens, hogy a legnagyobb sebességgel támad mindenki, ha a játék mechanika megengedi. Lassan majd ott tartunk, hogy azt is a CV játékosok szemére veti a többi játékos, hogy csal, mert a raj egy részét egyből visszaküldi, támadás nélkül.

Minden hajónak van a rework óta egy átdolgozott AA rendszere. Short-Mid-Long néven van a paraméterek között. Itt megtekinthető, hogy milyen távolságra, mekkora sebzést osztanak ki és azt milyen százalék értékben teszik. Ehhez jön még a Flak sebzés, ami instant kill a repülőnek.

Ha megnézed a mellékelt képen ezt az értéket, látható, hogy mennyi sebzést fog kiosztani. Ezért nem javaslom a CV játékosoknak, hogy forgolódjanak AA körön belül, mert ez az érték folyamatosan levonódik a raj HP értékéből.

Teszek fel képeket ide. Majd én is szeretnék a Gneise hajódról modul és kapitányi skill-t látni. Lehet, csak nem megfelelően van beállítva valami.

Képek: