A Wargaming új MMO játéka
-
Kotomicuki #17573 Köszönöm - köszönjük - a hasznos tanácsokat, de...
A "játékban" a Gneisenau-val mindent lehet - azaz: semmit sem; tipikus free XP temető - , csak fordulni és gyorsítani nem - végsebessége még volna, csak várná meg mindenki, míg eléri azt. Tehát: ezzel a hajóval a társakat nem tudom kikerülni, nemhogy torpedót, vagy repülőrajt és tetejébe még a légvédelme sem erős -> leírtam a példámat, hátborzongató félperc volt és SEMMIT sem tudtam tenni ellene (csatakezdet volt, próbáltam utolérni vele a "nagyokat", így minden AA ép volt)!
Már az is nagy segítség volna a wg részéről és nagy lépés a játszható-élvezhető játék felé, ha a kettő helyett maximum egy szint különbség lehetne a csatákban. Ha meg átnéznék és kiigazítanák egyes hajók adatait, hogy ne térjenek el ennyire lefelé az átlagtól, akkor még akár az általuk rég elkótyavetyélt jó hírük egy részét is visszaszerezhetnék...
Még egyszer, ha már mások (is) ragaszkodnának a történelmi hűséghez:
"The aerial torpedo could not even be released at speeds above 115 mph (185 km/h; 100 knots). Torpedo delivery requires a long, straight-line attack run, making the aircraft vulnerable, and the slow speed of the aircraft made them easy targets..." (azaz, hiába a pl. TBD Maximum speed: 206 mph (332 km/h; 179 kn) at 8,000 ft (2,400 m) és Cruise speed: 128 mph (206 km/h; 111 kn), ha csak 100 kn alatt tudja elengedni a csomagját...)
Szóval a hegyoldalon át, a ladiktól negyed hajóhossznyira lerakott szivarokat, a mindeközben szemmel követhetetlenül gyors és sebezhetetlen repülőgépeket el lehetne felejteni..., hacsak pl. a fent említett Gneisenau mozgékonyságát (beleértve az egyes BB-k lövegtornyainak a forgási sebességét és lövegeiknek az újratöltési sebességét is, ha már a nekik is szűk pályákra vannak bekényszerítve) sem növelik meg. Az utóbbiak milyen hihetetlenül és játékidegenül hangzanak?! Pont ugyanannyira, mint most a CV-rajok tevékenysége!
Azt meg halkan teszem hozzá, hogy a Bismarck légvédelme is több száz lyukat ejtett a "szatyrokon", csak azok szövetből (fából és huzalból) voltak a német légvédelmi lőszer meg fém ellen volt kihegyezve. Ergo, nem a német légvédelem pontossággal/hatékonysággal volt a baj ott sem...