A Wargaming új MMO játéka
-
Tegnap említettem, hogy inkább zászló, festék, meg pár nap premium híve vagyok inkább, mint free XP felhasználásának.
Itt egy mai példa. Kell egy jó szenes, vagy free XP-s, vagy bármilyen más 7-9 premium hajó, tele pakolva zászlókkal, álcafestéssel, persze free XP-s zászlóval is. Kell persze egy jó kikötő, stb.
Kell egy jó csata, lehetőleg magasabb tier-ben. A jelenlegi példa azért érdekes, mert T7 repülővel támadok T10 hajókat. Nem okoz nagy sebzést persze, de jobban díjazza minden tekintetben a játék. Olyan, mintha T7 hajóval lőném a T10 hajókat. Látszik is a kiosztott XP mennyiségen.
Az is látszik, hogy kevés sebzés mellett is rendesen hoz a konyhára kreditet. Ez T8-9 csatában, ahol tudtam volna többet is sebezni 600-700K kredit lett volna legalább.
Persze olyan hajó kell, amivel jobban megy a játék, mint ahogyan Darun is írta. Én például hiába mennék bármilyen premium rombolóval, biztosan nem tudnék vele kreditet keresni és még a játékot sem élvezném, mivel az a hajó osztály rendkívül távol áll tőlem.
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!