A Wargaming új MMO játéka
-
Szerintem nem jól látod a dolgokat.
Darun jól írta, valóban a megmaradó festékek csak XP-t adnak bónuszként.
A többi, gyűjthető, nyerhető camo-k viszont több szempontból is értékesek. Egyrészt elég komoly pluszt adnak valamiben, másrészt ha nem használod fel őket, hanem eladod, elég komoly összeget lehet értük kapni.
Ezt az F2p dolgot sem értem, hogy miért emlegeted folyamatosan. Szerintem még nem fizettem premium nap-ért ebben a játékban. Viszont rengetegszer, mint ahogy jelen pillanatban is premium napok alatt játszom. Egyrészt küldetésekből lehet kapni, másrészt ami ezen a pár napon is volt orosz küldetés, nem kellett mást tenni, mint naponta bejelentkezni a játékba. A listán két premium nap is szerepelt. Nem sok, de a kicsi is számít. A jelenlegi premiumot meg SC-ből nyitottam éppen ma.
Ettől függetlenül F2P játékos vagyok. Simán lehet haladni. Azt viszont rosszul gondolod, mint ahogyan sokan mások is, hogy majd T10-ben milyen fasza lesz. Nem az. Egyrészt ott is ugyan annyi a birka játékos, mint a profi. Ami viszont teljesen más, az pedig az irgalmatlanul magas fenntartási költségek. Most épp van kreditem, de nem szívesen játszom T10-ben mert nagyon csapat függő, hogy mennyire lesz ráfizetős a kör. A legjátszhatóbb szint szerintem a T6-T8. Itt ritkán futok bele veszteséges körökbe.
A nyersanyag gyűjtés sem akkora kihívás, mint sokan gondolják. Szinte mindenért osztanak szenet. Csak játszani kell. E mellett fontos, hogy olyan klánban legyen a játékos, ahol a kikötő megfelelő módon fel van fejlesztve. Jelentős költségmegtakarításokat jelent és plusz bevételt.
A Free XP felhasználásával viszont nem értek egyet. Inkább zászló, festés, valamint pár nap premium legyen, mint free XP felhasználása. Néhány hete fejeztem be a brit CV vonalat. Még friss az élmény. Nem használtam fel Free XP-t hozzá, igaz T6-tól indultam a fejlesztéssel. Nem azért nem használtam, mert olyan jó hajó osztály lenne a brit CV vonal. Nem sikerült azóta sem megkedvelnem őket. Közben csinálgattam ilyen-olyan küldetéseket és nyitogattam a szenes konténereket. Így meg lett közben a szenes, premium csatahajó is. A Mushashi-ra meg összegyűjtöttem a Free XP-t. Ha ránézel valamelyik képre, közben megint 800K Free XP felett járok. Nem váltottam vissza másokkal ellentétben a CV-ket sem. Így nem azokból van.
Igaz, nincs sok T10 hajóm. Nem akarom azt hibát elkövetni, mint a WoT esetében. Ész nélkül mindet kihúztam T10-re, közben meg megutáltam a játékot és évek óta be sem léptem.
Ebben a játékban van néhány T10 hajóm, de ritkán megyek velük. Sokkal jobban kedvelem, a korábban említett T6-T8 szintet.
Megosztok így a végére néhány képet. A szöveg közé kellett volna illeszteni, de szerintem így is érthető, mit szerettem volna velük mutatni.
Még valami. Sokféle ilyen-olyan token-t lehetett az elmúlt időszakban gyűjtögetni. Amikor nem kellett másra, azokat is átváltottam Premium napokra és felhasználtam őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!