A Wargaming új MMO játéka
-
A fedélzetre a tartalék gépek automatikusan kerülnek fel. Játék közben lehet látni alul a három raj ikonja mellett egy kis számlálót és egy zöld sávot felettük. Az mutatja a következő gépek előkészítésének pillanatnyi állapotát. A két szám azt mutatja, hogy mennyi gép van a fedélzeten és mennyi lehet. Például a Hosho torpedó bombázói száma fedélzeten 5/5. ha elviszel három gépet támadáshoz, akkor marad 2/5 a jelzés. Ha elveszítesz egy gépet, mert lelövik, a számláló felett elindul egy kis zöld sáv, ami mutatja, hogy elindult egy gép felkészítése. Ahogy készen van, a számláló értéke növekszik. Ebben az esetben 3/5 lesz.
A támadó gépek száma szintén le van írva az adatlapra.
Az alábbi képet ha megnézed, ez egy torpedó vető raj adatlapja.
Sok adat szerepel rajta, érdemes tanulmányozni őket. Ezekből most négyet emelnék ki:
- Kék színnel jelöltem, ahol mutatja, ebből a géptípusból mennyi lehet egyszerre a fedélzeten
- Piros színnel az egyszerre felszálló raj gépszáma látszik. vagyis, mikor elindítod a rajt a fedélzetről, ennyi gép száll fel
- Zöld színnel pedig azt jelöltem, mikor konkrétan megtámadod a célt, akkor a rajból ennyi gép fog leválni.
- Lila színnel pedig azt jelöltem, hogy egy-egy repülőgép milyen és hány darab bombát, torpedót, rakétát hordoz
Nem akarlak elkeseríteni, de minden hajó, nem csak a hordozók a szintjükkel együtt egyre drágábbak lesznek. T10 hajók esetében igen mélyre kell a zsebbe nyúlni, hogy kitudja fizetni a játékos.