A Wargaming új MMO játéka
-
Én meg kicsit aggódom. Magas szintre (T9-T10) már én sem viszek hordozót. Nincs hozzá elég kezem. Alatta még kezelhető számomra az USA hordozó ág. Nagy probléma, hogy van már néhány rombolón is Def AA, így őket se nagyon lehet támadni, viszont csatánként meg vannak 10-n.
Átdolgozás után, repülgetés közben az 5 ellenséges rombolóból minimum egy megeszi a hordozót, míg a gazdája el van foglalva a raj terelgetésével.
A videóban elhangzik, jobb lesz az élmény. Hát az biztos. Csak kérdés kinek?
- A hordozó kapitányának nem hiszem, mert nem repülőraj parancsnoknak jelentkezett úgymond.
- A megtámadott hajónak sem lesz jó, mert a négy hullámban való támadás, gyakorlatilag élvezhetetlenné fogja tenni számára a játékot. Ha viszont erős lesz a légvédelme, akkor meg a hordozó játékos b@szik rá ismét. Nem elég, hogy már csak egy raja lehet egyszerre, de azt is helyből lelövik, értékelhető sebzést nem tud elérni.
- A romboló játékos? Ha nem ő a célpont, akkor ő járt az egész sírás-rívással a legjobban. Lesznek elegen hozzá, hogy a hordozót gyorsan kikapják a játékból.
Valami miatt nagyon kedvelik a WG-nél a rombolókat szerintem. Sajnos én nem kedvelem azt a hajó osztályt, de hát a trend azt mutatja, hogy erre felé tart a játék. Majd átnevezik idővel mondjuk Words of Destroyers-é.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.10.12. 22:15:31