banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Újabb tesztek a tengeralattjárós eventen. jelenleg még csak mindenki pufogtat és nem megyünk az elsődleges feladatot megcsinálni. Így viszont folyamatos vesztes csaták. Gondolom, mindenki tanulgatja az irányítást.

Amit eddig tapasztaltam és nem szerepel az előző posztban:

- Periszkóp mélységben nem szabad ott felejteni a tengeralattjárót, mert úgy kicsapnak a vízből, hogy csak na.
    - A kapitányi skilleket érdemes a rombolós beállításra tenni. Ugyanúgy kell lopakodni, gyorsan tölteni, ha sérül a motor, akkor is lehessen tovább menni.
    - Modulok nincsenek még.
    - Kétféle torpedó van. Gondolom az AP és a HE lőszer alternatívájaként.
    - Van másodlagos fegyver, pufogtatnak is vele a felszínen rendesen. Mégy gyújtani is sikerült vele.
    - Lassan manőverezik, lassan emelkedik, süllyed. Ha elfogy az oxigén, feljövünk a felszínre. Ha akarjuk, hanem. Még akkor is, ha a legrosszabb helyen tartózkodunk.
    - Nagyon vigyázni kell a vizibombákkal és az ellenséges torpedókkal (barátival is). Periszkóp mélységben a lövedékek, torpedók sebeznek. Mélyebbre merülve meg a vizibombák.
    - Csak a felszínen és periszkóp mélységben lehet torpedót kivetni. A célzása még kicsit fura, szokni kell.
    - Nem közelharci hajótípus. Nagyon figyelni kell, mikor derítenek fel. Olyankor nem elég a periszkóp mélység. Oda lőnek, mert látnak.
    - Mélyebbre merülve szép a látvány, de nem szabad elkalandozni a figyelemmel, mert az oxigén nagyon hamar elfogy és lassú az emelkedés. Ha nem érünk a felszinre, mire elfogy, HP sebzést kapunk.
    - A torpedókból, mint írtam kétféle van. Az egyiknek négy csöve van, a másiknak kettő. A torpedók lassan és egyesével töltődnek be.
    - Még nem próbáltam ki, hogy a felszínen, ha minden torpedó be van töltve, lehet-e teljes sort lőni. Gondolom, igen, mert szélessé válik a célzás segítő sáv. Periszkóp mélységben leszűkül egy torpedóra. Olyan mint a brit hajóknál az egyes torpedózás.

Most ennyi újdonsággal találkoztam.