A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17127 Egynegyed percig birtam nézni ezt a bohócot. Persze, biztos ultrapro játékos, de ettől a rikácsolástól elég hamar rángóideget kapnék. Még jó, hogy egyébként se szeretek lyuhtubberbohóckat nézni.
Ez után a kis bevezető után... jól látom, hogy ez egy T10-es Alsace? Újratöltés gyorsitóval? Az Alsace nekem nagyon bejött, talán nem véletlen, hogy az angol és japán csatahajókat is megelőzve a francia lett a harmadik tizes BB-m (csak 1,5-2 héttel maradva le a németek mögött, holott azért ők kicsit régebben kerültek be a játékba). Őszintén szólva a Repu-t nem sok kedvem volt megvenni. Eleve nem tetszett ez az 1-1-es toronyelrendezés, ellenfélként is szerettem vele találkozni, mert ugye ki kell fordulnia a rendes sortűzhöz, akkor pedig szereti kapni a sebzést. Az első csatám ennek megfelelően borzalmas volt vele (pláne, mert a GoKu-val és a Montival is én szoktam vezetni a támadást, ez viszont nem igazán az a hajó), utána viszont (van kb 3-4 csatám vele) egész megszoktam. Nem szeret frontban lenni, de azért még is inkább a GoKu vagy a Monti. Plusz, neki csak EB meg "heal" van, amit kicsit kevésnek érzek. Egyébként pont csütörtökön néztem, hogy mi ez az új tizes franszia BB. Mondjuk látok egy Jean Bart-ot is, T9-ben egy Rizsaliő.
Ha már új hajók, ha jól látom, az amcsik is megkapják a saját Kroneshtadtjukat, a franciák is kapnak egy T8-as prém dd-t, én a helyükben még egy prém CV-t is benyomtam volna, biztos megvennék egy csomóan annak ellenére is, hogy hamarosan át lesznek alakitva és hogy a németet sem igazán sikerült rendesen megcsinálni.