A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17125 Elvileg elérhetőek a Tech tree T5-T7-ig bekerülő dd-k. Tegnap olvastam a honlapon egy cikkben... vagyis inkább csak láttam, mert el nem olvastam. De ha abból indulok ki, hogy volt már ilyen, akkor... elvileg a brit konténerből eshet blueprint, ami egy feladatsort tesz elérhetővé. Ha megcsinálod, megkapod az adott hajót. Én ma szinte minden meccsen találkoztam legalább egy angol tech tree dd-vel. A csütrtöki frissités előtt sem látszódtak a tech tree-ben, kivéve ha rámentél az angol T2-es cirkálóra, ott a moduloknál látni lehetett és szépen le is lehetett követni egész T10-ig, de ezt a csütörtöki frissités eltüntette.
A Gallant ugye megszerezhető a ládából nyitogatható tokenekért, amiket az új Brit Navy heti feladatok adnak. A Kozák már kicsit érdekesebb, mert azt csak Giniből lehet megvenni, ráadásul ha jól olvastam, akkor a szintek végén szerezhető Giniből sem fogjuk tudni megvenni, csak akkor, ha kiegészitjük a PS-ban vásárolhatóval (mentségükre legyen mondva, hogy van egy 250 Ft-os egyszeri bundli, ami 10 Ginit ad)