A Wargaming új MMO játéka
-
Még jó, hogy azt mondta a WG régebben, hogy a játékuk motorja nem alkalmas a tengeralattjáró a játékba történő bevonására. Látszik, van az a pénz, amiért mégiscsak. Igaz, hogy ez csak event, de ha megnézitek a mozgást, a mechanikát, ez bizony elébb-utóbb nem csak event-ben lesz benne. Hogy meg vagyok lepődve rajta.
A CV témához: szerintem a szuper tesztereknél kiverte a a gagyiság mérőt a CV és az idióta repülős rész, így gyorsan eltolták a dolgot. Nem is baj.
Ionvard: Jó lesz a német csatahajó ág később is. Azon az ágon a T9-s hajó az egyetlen, amit nagyon sikerült megutálnom. Szerintem az a hajó annyit sem ér, mint a beépített vasanyag, ócskavas áron. A T10 viszont már igazán jó csatahajó. Igazi ... "Gyere közel! Pofán csaplak!" típusú hajó. Néhány csata után, mikor már kezdett kézre állni, jól bemérgeltem magam a borzalmas csapattársakon. Bementem egy halom ellenséges hajó közé és jól szétlőttem őket, meg persze el is süllyedtem. Meglepő módon, akkor léptem át először a 200 ezres sebzés határt. A gyorsabban töltő löveget tettem rá és azzal csapattam. Azon a hajón érződik, hogy igazi közelharcos hajó.
A rombolók közül nem próbáltad még az oroszokat? Nem rombolózok, de kellemetlen ellenfélként emlékszem rájuk. Nem nagyon torpedóztak, de az utálatos lövegeikkel sok bosszúságot okoztak.