banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nem. Ez talán ugyanúgy minden második peccsben ismétlődik, mint a gyakori/ritka citadell. A nyáron indult egy WG rovat, talán valamelyik első adásban pont emlitésre került, hogy a hajó teljes élete szét van osztva különböző részekre, a moduloknak is meg van a saját életük és ha az elfogy, akkor megsemmisülnek. Rombolónál elég ritkán fordul elő, hogy kinyirják a torpedót, de velem olyan is volt már. Azért fordul elő ritkán, mert ugye nekik eleve kevesebb az életük, gondolom az arányok mások, mint egy cirkáló vagy csatahajó esetében. Egyszer volt olyan csatám, hogy az első pár percben kaptam egy nagyon csúnya HE fókuszt. Az életemből nem sokat vett le, de csak percekkel az után tűnt fel, hogy a Bismarckom egyik oldaláról teljesen leradirozták a másodlagosokat, amikor egy lövés sem távozott a hajómtól. Visszavonultam, megnéztem a hajót és meglepetten néztem, hogy tényleg mindent leszedték. Mexico-val, Iowa-val és emlékeim szerint Dánkörkel is volt már, hogy az összes elülső tornyomat használhatatlanná lőtték. Ez ugye főleg a Dánkörknél kellemetlen, mert neki csak elöl van. Cirkálóknál azért viszonylag sűrűn előfordul a TT vesztés, de csatahajónál sem ritka. Ami érdekes, hogy a Mutsu-nak pl elég könnyen kiszedték a topedóvetőjét, pedig az nem a nyilt fedélzeten van, hanem a fedélközben és zárható "ajtaja" van.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.09.09. 19:22:29