banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    A csata megnyerése szempontjából szerintem a szerencsefaktor a leglényegesebb. Kiket rak össze az rng és hogyan dobálja le őket a térképre. Ez hosszútávon kiegyenlítődik. Hogy kevésbé skilles játékosokkal és valamivel gyengébb hajókkal állunk ki egy jobban összerakott csapattal szemben az velünk is megtörténik, meg az ellenfelekkel is. Ugyanannyit szopunk mint ahányszor majd fölényben játszunk. Vannak eleve eldöntött csaták, de ezek a csaták nem számítanak a winrate szempontjából, mert az egyéni skillek nem tudnak kijönni a túlerővel szemben. Azok a csaták fontosak, mikor szoros a meccs, és rajtunk is múlik hogyan végződik, és a végjátékban dől csak el. Na ezeket kell nagy százalékban megnyerni, és akkor van az, hogy 55-58% a winrate. Tehát ebből az látszik, hogy a csaták olyan 40%-a eleve bukta. Most nem vagyok egy óriási matekos, de akkor ez úgy néz ki, hogy 40%-ot biztos nyerünk, 40-et vesztünk, és csak a csaták ötödénél van döntő befolyásunk a kimenetel szempontjából. Tehát én emiatt egyáltalán nem görcsölök. Megyek előre, csinálom amit az adott helyzetben csinálhatok, aztán egyszer csak látom hogy szétvertük őket, vagy ők vertek szét és már csak páran vagyunk és bukta, vagy éppen azt látom, hogy fú szoros lesz, irány középre. Na és ekkor jönnek ki a Graf képességei. :)