banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Azért azt se felejtsük el, ha történelmi hitelességet szeretnénk, akkor a Hood-nak 2,5 órára lenne szüksége ahhoz, hogy teljes sebességre gyorsuljon. Gondolom ti is ki tudnátok várni.
    Én már a bétában éreztem, hogy ez a cv nem az én asztalom lesz, nem is nagyon erőltettem/erőltetem. Én csak a Lexi/Rjudzso-ig jutottam és nem is rémlik, mikor vittem utoljára csatába őket. Régen, az tuti. Az amcsikat preferáltam inkább, mivel én is a légifölény kivivásában láttam kiteljesedni az igényeimet, de a vadász rajok korlátozásával ezt kinyirták. Az utóbbi negyed évben nagyon megritkult a cv-k száma, igaz hogy mostanában T8-10-ben tolom, ahol régebben se volt sok. Ma pont kaptam egy Midway vs Midway csatát, ahol az ellenfél engem szemelt ki másodiknak, kaptam is pár torpot, aztán szétágyúztam bosszúból.
    Persze én se szeretek most már cv-k ellen menni, de elfogadom hogy a játék részei. Ritkán tesz be csatába, akkor is sokszor elkerülnek messzire. Játékmechanikailag megértem, hogy korlátozni kell őket, hiszen magas tierbe úgy is csak a jobb játékosok jutnak el... ebből a szempontból nem egészséges a T8-as prém cv, ugye most a Ranked is tele van goldnoobokkal, bár én szerencsére már elértem a R15-t. Szóval egy jobb játékos kezében a cv igy is igen erős fegyver, de tény, hogy komoly figyelmet igényel még egy rutinos kapitánytól is. Ez a másik ok, amiért hanyagolom őket. De tegyük hozzá, hogy a világháborúban is ők voltak a top fegyvernem. Ráadásul sokan azért utálták/utálják a hordozókat, mert ellenük tényleg nagyobb szükség van a csapatjátékra... gyengébb légvédelmű társak kisérése AA cirkálóval, dd-k fedezése, stb. De mindannyian tudjuk, hogy a játékosokból leginkább pont a csapatjátékra való hajlam/képesség hiányzik.