banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Természetesen eszembe sem jutott, hogy bármely értelemben véve a személyem ellen irányult volna a korábbi hozzászólásod. Elnézést, ha a válaszomból esetleg ilyesmi érződött..
    Én csak arra céloztam, hogy jelenlegi formájában a CV játék nem érdekel különösebben. Ha átalakítják, esetleg újra kipróbálom. Majd kiderül, hogy tetszeni fog-e vagy nem.
    Akár hogy is lesz, én továbbra is maradok a cirkálóimnál, néha egy kis BB, nagyon ritkán romboló.
    Mint játékos, nagyon élvezem, ha olyan CV van az oldalamon, aki érti a dolgát. Felderít, foglalót bombáz, légi fölényt épít ki stb. Az ellenfél CV-je pedig csak érdekesebbé teszi a játékot azzal, hogy hajóban ülve felfelé is kell kukkolnom. Persze bosszantó a több irányból jövő torpedókat esélytelenül megpróbálni kikerülni, de ez ilyen. Elfogadom, mert a játék része. Soha nem is nyafogtam a CV-k miatt. Sőt, légvédelemre kigyúrt cirkálóban ülve gyakran visszafordulok segíteni a saját CV-nek, ha túl nagy körülötte az ellenséges légi forgalom.
    A "klikktibi" dolgot meg csak azért idéztem, mert általánosításnak tűnt.
    Mivel alább már részletesen kivesézted, hogy mire értetted, így erre már nem is kell reagálnom. Annál is inkább, mert hogy ismét magamat idézzem: "Maximálisan egyetértek veletek CV ügyben." :) Abban is egyet értek, hogy WG cseszte szét a hordozókat azzal, hogy az alap koncepció nem volt jól átgondolva, utána meg folyamatosan össze-vissza foltozták őket.