A Wargaming új MMO játéka
-
Értem, de miért hívjátok továbbra is CV-zésnek? A hordozót, max a kis térképen lehetett látni, ahogy nagy nyugodtan bandukol neki a szigetnek... gondolom. Ez így ebben a formában egy World of Warplanes, átültetve ebbe a játékba. Biztos kevés volt odaát már a játékos és így toboroznak, vagy nem tudom.
A komoly CV játékosok biztosan nagyon "örülnek" ennek az átalakításnak. Aki próbálta a hordozóval történő játékot, az hamar rájött, hogy baromi nehéz jól játszani vele. A többi játékos meg inkább a kezét leharapná, csak ne kelljen megdicsérni, mikor a hordozó jól végzi a dolgát.
A szép. új világban meg majd lesz nagy nézés, meg sopánkodás, hogy nem jön a CV segíteni. El lesz a kis rajával és szépen torpedózgat, meg bombázgat, meg rakétázza ki a vízből a rombolókat. El lehet felejteni szerintem az ollóban támadást hajók ellen, a saját rombolók fedezését, ellenfél romboló spottolását. Az AI gépek hogyan fognak működni, még nem lehet tudni. Ha úgy mint a légvédelem, vagy a másodlagos fegyver irányítás, hát... az érdekes lesz.
Biztos nagyon fognak neki örülni a játékosok.
Sajnos a hordozó játék pont nem alkalmas arra, hogy fáradtan, munka után leüljön vele valaki játszani. Illetve alkalmas, de szerintem a T4-5 szintig. Magam is azokat szoktam elő venni néha és kerülök velük egyet-kettőt. Magas szintűeket elő sem merem venni. Van egy T10 USA , meg egy T9 IJN hordozóm. Mivel tetszenek, így az USA ágon - egy kivételével - az összes hordozó a kikötőmben horgonyoz. Bármikor mehetnék velük is, de csak a csapatom kárára lennék. Azokkal rengeteget kel gyakorolni, éles játék előtt be kell melegíteni és csak utána neki veselkedni. Magas szinten a CV már szinte sportnak mondható. 4-5 magas szintű csata után piszokul el tudok fáradni.