banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Sendrov
    Maximálisan egyetértek veletek CV ügyben. Ha pro CV-s lennék, engem is halálra idegesítene, ha így lebutítják a hordozós játékot.
    De nem vagyok pro...sőt! Bizonyos értelemben én is "átlag-klikktibi" vagyok. Persze nem azért, mert sík hülye vagyok a hordozókhoz, vagy a hajókhoz (hajózás története pl. az egyik fő hobbim).
    Olyan értelemben vagyok "klikktibi", hogy legtöbbször este, fáradtan, monitor előtt eltöltött nap után ülök le játszani. Célom a könnyű kikapcsolódás, egy a hobbimhoz nagyon közel álló játékkal. Jelenlegi állapotában a CV-zés fáraszt, nem pedig kikapcsol.
    Ha szétcseszik a CV-zést full árkád-ra, esetleg én is rákapok. Nem azért mert idióta vagyok, hanem mert így árkádban talán szórakoztatóbb lesz, a mostani "ezer dologra kell figyelni egyszerre" dolognál.
    Szóval a toborozzunk plusz játékosokat a cv-re, ezzel a gagyi röpködéssel, valószínű működni fog.
    Ettől függetlenül én azért mégiscsak meghagynám a mostani RTS szerű CV irányítást és csak opcióként raknám be az árkád, repcsi nézetes röpködést. Persze ennek meglenne előnye, hátránya....