A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #16996 :-D
Ja amúgy teljesen felcsesztek a jellemzések erről a hajóról. Olvasom valami hivatalos jellemzésben, hogy ez egy speciális hajó, hogy csak cirkálókat tud lőni, mer rombolóhoz lassan tölt, csatahajó ellen meg gyenge a páncélzata és az ágyúja. Hát aki ezt írta, az szerintem csak a paraméterek alapján okoskodott.. 20 másodperc töltési idő ilyen erős ágyúknál nem lassú, hanem éppen hogy gyors. Ez a Scharnhorst csatahajó ágyúja, ráadásul annál pontosabb. És ha egy romboló 6-8 kilométerre megközelít, azt lehetetlen eltéveszteni, olyan sorozatot kap, hogy ha nem semmisül meg azonnal, köpni-nyelni nem fog tudni utána. Ezen kívül a hajó relatíve gyorsan fordul, ami kitérésnél a legfontosabb tulajdonság szerintem. Csatahajók ellen meg teljesen oké ez az ágyú. Most nem tudom mi számít jónak, 3-5000 sebzést be tudnak ezek az ágyúk vinni 8-as csatahajóknak. Én a Nürnberg szerencsétlen párszázas találataihoz vagyok szokva, nekem ezek álom sebzések. Teljes hülyeség, amiket összehordtak erről a hajóról.