banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Megvettem a Graf Spee-t. Féltem az első benyomástól, de az első benyomásom az, hogy nagyon jól kezelhető hajó. Amitől féltem, hogy tényleg lassú lesz, mellé lassan kanyarodik, és az ágyúi is lassúak. Na most a napokban Kongo-val játszottam, ami ugye 30-al megy, viszont irgalmatlanul lassan fordul, és nagyon nem fekszik, tehát nekem a relatíve gyors ám bénán kanyarodó hajók nem fekszenek. Egyébként a nürnberg is olyan, hogy nem igazán szeret kanyarodni. Na a Graf Spee szeret. Amellett, hogy lassúnak nem érzem. 28-29 csomó az azért nem lassú, főleg amellé, hogy jól kanyarodik. Kompaktnak érzem attól, hogy csak két ágyútornya van, szép hajó, és akkor olyanokat csinál hogy 8-as csatahajóba sikerül 8000-ret sebeznem, utána meg egy gneisenaura rontok rá és megtorpedózom közelről és közben úgy, hogy a gneisenau komplett arzenálja tüzel, meg kapom máshonnan a tüzet, egy 8-as romboló a gneisenau mellől váratlanul felbukkan és rám ereszt egy vagon torpedót, lángol a hajó három helyen, kapok két torpedótalálatot, közvetlen közelről tüzel a gneisenau, de még mindig élek baszki, nincs citadella találat :D, és lövöm mint a barom a hajót, meg 40 000 HP-ról leszedem valami minimálisra. Ez volt a második csatám. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.31. 18:42:20