A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16941 Ha nem okoz örömöt a játék, abba kell hagyni és másikat keresni. Velem is sokszor megesik, hogy napokig nem adja, van hogy adott hajóval vagy akár hajó osztállyal sem jutok dűlőre, mert csak lose. A WoT többek között ezért esett ki nekem is. És most már annyira nem is hiányzik. Tipikus magyar hozzáállás egyébként, hogy az alacsony tiereket gyorsan átugorjuk, aztán nooboskodunk magas tierben, meg lenézzük azt aki T5 alatt játszik, mert az a nem heteroknak való. De az alacsony tier nem azért van, hogy kicsit szopassuk a népet az igazi hajók előtt. Még csak nem is azért, hogy legyen credit a magas tierre. Azért van, hogy megismerjük a játékot és ezt nagyon sokan elfelejtik. Aztán meg meglepődnek, mikor a Bismarckban ülve egy salvo-ból lúzolnak fél HP-t, meg tizen töketlenkednek a foglaló előtt, mert ott van egy DD és még sorolhatnám.
#16930 Nem értettük egymást félre. Én tudom, hogy nem a Lyont szaroztad le. De azért lássuk be, az nem egészen az én hibám, ha egy T9-es meccsben én viszem a leadet. Bár néha én is megkapom a fókuszt, azért azt már megtanultam, hogy egyedül ne menjek sehova, illetve azt is, hogy 1v1-ben simán meg tudok enni egy nálam jóval nagyobb hajót is, ha az ellenfél béna (értsd: nem ismeri sem a saját hajóját, sem az ellenfélét). Nem sok olyan csatahajót tudnék mondani, amivel ne mernék rámenni egy két szinttel nagyobb BB-re. (bár ennek a fő oka nyilván az, hogy imádok közelharcolni és az sem érdekel, ha közben kilőnek). A fhanszia küldi miatt elővettem a La Gázolajat is, azzal is bedobott T8-ba, ott is első lettem. Persze, nyilván szerencsém is volt.
Érdekes dolgot figyeltem meg egyébként az elmúlt pár napban. Természetesen nekem is ugyanúgy adja az RNG, mint bárki másnak (bár néha meg vagyok győződve róla, hogy még annyira se) még is... Sok, magát pronak képzeli játékos tolja nekem, hogy mekkora noob vagyok... jah, nincs annyi ölésem meg átlagsebzésem mint nekik, de érdekes módon a találati arányom még is jobb. Ez hogy lehet? Csak nem úgy, hogy én nem kempelek a pálya széléről? Jah de.