banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Beaver70
    Teljes mértékben egyetértek veled.

Hányszor volt, hogy sikított valaki support-ért vagy láttam, hogy sz.rban van és mentem segíteni neki. Aztán azt vettem észre, hogy ez a kedves csapattárs úgy otthagyott, mint eb a sz...... Nem kellettem másra, csak arra, hogy ne őt lőjék, hanem engem.
    Sokan egyébként a minimap-ot nem is nézik, nem követik a csata menetét. Rengetegen végig zoomolva játsszák az egész csatát. Na ezek szoktak rendszerint neki menni másoknak vagy a szigeteknek. És természetesen lenoobozzák azt, akinek neki mentek.
    Hétvégén volt egy 4 DD-s csata, 3 foglaló körrel. 3 DD egy foglaló körbe ment, hiába szóltak nekik, hogy legalább az egyik menjen át segíteni az egyedüli DD-nek. De ez még mind semmi. A három jóképességű elkezdett foglalni úgy, hogy behúzodtak egy sziget mögé és mindhárom a minimappon egyetlen négyzetben volt. Ki sem mozdultak, mert megjelent az ellenség egyetlen destroyer-e. A 3 marhával rövid időn belül végzett az ellenség egyetlen DD-je. A negyedik egyedül bóklászónkat is kiszedték. Vak maradt az egész csapatunk. Az ellenséges DD-k elfoglalták mind a három pontot és végig spottoltak minket. Gondolom nem kell mondanom mekkora mészárlást csinált az ellenség. A saját csatahajóink annyira kimentek a térkép szélére, hogy a minimap-on már csak a pozíciójukat mutató kis jel fele volt látható. Némelyiknek fel sem tűnt, hogy a szélén van, mert ugyanabban a szögben csúszott a vonalon a hajója, ahogy neki ment. Aztán nyomogatják a gyorsbillentyűt, hogy nekik felderítés kell. Kivel? Egy másik CV-vel meguntuk és nekimentünk az ellenségnek minden mindegy alapon. Természetesen esélyünk nem volt. Szerintetek mi következett ezután. Le lettünk idiótázva és noobozva.

Az utóbbi időben számtalanszor tapasztalható, hogy 4-5 netán 6 hajó is beáll egy sziget mögé és egy egész csata alatt meg sem mozdul. Az észt persze ossza. Volt olyan, hogy cirkáló a harmadik kilőtt sorozata után vette csak észre, hogy a fedezetet nyújtó sziklába megy minden lövése. A csatahajók előszeretettel mennek a pálya szélére és onnan próbálnak mindent megoldani.

Meggyőződésem, hogy számtalan döbbenetes csatát, manővert tudnátok ti is elmesélni.

Azt érzem, hogy az egy évvel ezelőtti játékélményhez képest sokat romlott az élvezeti faktor. Elérkeztem arra a szintre, hogy a játék nem élményt nyújt, nem szórakoztat, hanem dühöt, döbbenetet, sikertelenséget okoz. Ez az a pillanat, amikor el kell gondolkodni azon, hogy esetleg más játék után kell nézni, de legalábbis pihentetni kellene a játékot.
    Egy játék szerintem legyen kellemes szabadidő eltöltés. Pihentessen, nyújtson kikapcsolódást, adjon kisebb-nagyobb sikerélményt, hogy visszatérjek hozzá, játsszak vele.
    Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2018.07.17. 11:39:12