A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16928 Nem azért az 1.20-ért, de pár kört én is mentem mostanában Lyonnal, többségében T9-ben és volt hogy én vittem a meccset, mert a kedves T9-es BB-k szintén ráfüggtek a kempelésre.
Baltimore, 1 salvo, 30k sebzés. Az Alsace is kapott egy 20k-s búcsúpuszit. Persze csapatelső lettem... a T9-es csatahajóink meg nem igazán. Az érzés, amikor a csata végén a kezdőhöz képest fordiitott névsor van (a top tier van alul, a kicsik meg felül)
Tegnap mentem egy kört a Worchesterrel teszt szerón. Mindenki elment A-ra, én egyedül befoglaltam B-t. Az ellenfél két rombolója is A-n volt, igy a 12 hajónk nem mert bemenni, azt is nekem kellett befoglalni. A végén a csapatunkból 5-en maradtak, az ellenféltől 1 és igy is elvesztették. Hiába volt teszt szeró, mentek reportok. Mondjuk az is érdekes, hogy máskor ha cappelek és kb semmi mást nem csinálok, akkor is az élen végzek, most mind a két cap az enyém volt (120 pontból 110-t én foglaltam), spottoltam 75k-t, szereztem 1,5M potenciálist, meg sebeztem 46k-t és a csapat végén végeztem. Vagy most azt tesztelték, hogy minél nagyobb noob valaki, annál több xp-t fog kapni? Mert akkor viszont nem értem, hogy nem lettem utolsó?
#16924 Amikor aktivan WoT-oztam, én örültem és igyekeztem kihasználni az ilyen tech tree-s mozgásokat. Ez általában ingyen pénzt, free slotot, esetleg skilles legénységet jelentett. Én azért se sirtam, hogy a 6-os cirkálóm helyett kaptam egy nyócast és még kompenzációt is fizettek. Mellesleg, sztem a nyócas hajónak már csak a kihúzása is "kicsit" több xp, mint egy hatosra az összes fejlesztés. Arról nem is beszélve, hogy igy az új ágban rögtön fejlesztheted a kilencest. Mondjuk ha nem évente néznél be egyszer, akkor nem is érne meglepetésként. (már hónapokkal előtte bejelentették a változást, mindenkinek volt rá ideje felkészülni)