A Wargaming új MMO játéka
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kettő ilyen egymás után... Első Alabama-val, második Gascogne-al... Természetesen semmi közöm nem volt a gameplay-hez. Mondjuk éreztem is magamon, hogy nem fog most menni, de azért ez egy szívlapáttal még rátett. T10-nek külön kellene mm amiben csak ők játszanak. T9 még talán. De ez egy vicc. Itt kb olyan rng kell hogy nyomot hagyjak a meccsen, hogy olyan csak havonta 1x van. Múltkor Bismarck-al sikerült, de kellett hozzá egy jó csapat is. Most még párosult egy teljesen inkompetens csapattal is... hát borzalom. Konkrétan nekem kellett (volna) supportolnom a G. Kurfurst-öt a capben
Sokáig éltem egy Gearing, egy Grozovoi egy Alsace és a teljes megmaradt midway (2 bombázó 2 torp. raj) tűzerővel szemben. A két meccsen legalább 3 mill. pot. damage-em volt. Nem szólt semmi másról a két meccs mint a: Na most megpróbálok valakire rálőni... *lövés*... Detected!... Detectedx1... Detectedx3... Detectedx5... Disengage... Fél hp-m oda... Nem lő... Még mindig öten lőnek rám... *Detected! eltűnik* Oké akkor megpróbálom ott a másik oldalon, addig heal. Ugyanaz... csak közben a fél csapatom halott. És ez megy a T8-as hajóimmal általában. Ha esetleg ad T8-as mm-et akkor meg folyamatos focus fire, CV focus, ohne support és kb. ugyanez a vége. Semmi szerencsém nincs ebben a játékban. Tényleg vért kell izzadnom (T7 felett), hogy valami értelmes eredményt és úgy általában véve élvezetes meccset tudjak produkálni. Lassan meg lesz a 800k átlag pot. dam. is 
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.26. 21:53:41