banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Akik nem tegnap kezdték a játékot, azok tudják, hogy működik ez. Tőlem azt mondanak, amit akarnak, úgy sem hiszek nekik. Most a hétvégén százas nagyságrendben álltak a cirkálók T8-ban. Nekem senki nem meséli be, hogy rajtunk kivül még is csak 3 nyócas, 4 kilences hajó volt, az összes többi tizes.
    Alapvetően szeretek én is összeesküvés elméleteket gyártani, de ha azt nézzük, hogy a WG milyen lusta, aligha hinném hogy azon dolgoznának éjjel nappal, hogy olyan MM-et hegesszenek össze, ami szándékosan szopat bizonyos játékosokat. Szombaton mentem 6 csatát, az első ötöt csatahajóval nyertem, a hatodikat cirkálóval buktam. Tegnap mentem 2 csatahajós kört, bukta, mentem egyet cirkálóval, nyertünk. Nem volt kedvem cirkálózni, igy inkább kiléptem. Van, amikor nem ad be egy hajót/hajóosztályt/tiert, olyankor nem kell erőltetni.
    Én azt is megértem, hogy aki átlagos vagy jobb játékos, az nem szivesen játszik, ha szopatja a játék. Mondjuk kevés olyan játékost láttam, akinek jó volt a statisztikája, de alacsony a WR értéke. Ott van ellenben fater, aki borzalmasan játszik (tankot is meg hajót is) és 50% felett van a nyerésije. De akinek 50% felett van, azt nem feltétlen értem. Persze, nem könnyű megszokni vagy elfogadni, hogy sokszor a csapat inkább hátráltat a győzelemben, mint hogy segitene, ezt én se szeretem, meg mindenki győzni jön (mondjuk sok csapatnál ez erősen megkérdőjelezhető, de ebbe most ne menjünk bele). De egy átlagos képességű játékos, aki azért rinyál, mert "csak" 52% a nyerésije, az mit csinálna, ha tényleg szopatná a játék és folyamatosan vereségekbe tenné be?
    Én az ilyen fejlesztői videókat meg egyéb parasztvakitásokat nem is szoktam nézni/olvasni. Egy olyan fejlesztő csapatról beszélünk, akik úgy adnak ki "javitást" egy játékhoz, hogy betesznek 3 madarat egy pályára.
    Az éjjel volt egy kis időm, belenéztem a "június 5 legnépszerűbb signalja" videóba. Komolyan a Juliett-Charlie van az ötödik helyen? Úgy tűnik nem csak a WG-re férne rá egy kis matek korrep.