A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16856 Plusz nagyrészt tényleg az rng-n múlik. Nem egyszer volt már olyan, hogy összeakaszkodtam egy ellenséges vadásszal (nem volt a közelben a légvédelem, ugyan az a hajónk volt, neki se volt 4. skill, fullos hajó, vadászokra voltam fejlesztve) és egy veszteséggel lelőtte az összes gépen, Aztán visszamentem, utána az ő összes gépe makkant meg, nekem meg volt 1 veszteségem. És ez ugyanabban a csatában.
Volt már róla szó, hogy a HE lövedékeknél szereplő gyújtási esély még iránymutatónak sem jó, mert semmi köze nincs a tényleges gyújtási esélyhez. Szerintem valami hasonló van a repcsikkel is. Nekem volt már olyan, hogy jelezte hogy támadják légvédelemmel az egyik gépem, és már vesztettem is egyet. Azt hogy? Egy gépen a stat szerint kb 1000 élete van, 2 sec alatt még def AA-val sem lehet leszedni max lőtávról egy gépet, mert még az Atlantának sincs akkora dps-e. (azt meg ne is mondjam, hogy nem volt bekapcsolt def AA se) Igazából pont a múlt héten gondolkoztam azon, hogy egyszer bevitetek valakivel gyakorlóba egy afk Texas-t és rárepülök tizszer, ugyanúgy. Fogadni mernék rá, hogy legalább öt különféle kimenetele lenne a dolognak.