A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16833 Én is fizető vendég volnék. Elég sok prém hajóm van és accountom is volt (ezért olyan magas az átlag xp-m). Mondjuk azt nem néztem, hogy "most prém vagyok, jól megy, most nem vagyok prém, szopat az rng". De pl függetlenül attól, hogy van e előfizum vagy sincs, az elmúlt 1 évben az összes ötösnél nagyobb új hajómmal T+2-es csatában kezdtem (kivéve most a Myoko-t, ott a másodikban top tier voltam). Megvettem a Z-23-t, az egy dolog hogy folyton tizesek ellen kell mennem, de eddig konkrétan egyetlen egy győztes csatát nem sikerült menni vele, pedig én a T10 és annak ellenére hogy nem vagyok egy nagy dd-s, erőmön felül teljesitettem.
A statisztikám alapján jó(zöld)-hoz közeli játékos vagyok, tehát az átlagos teteje. Anno a WoT is igy ment és WoWp-ben is kb ezen a szinten lehettem. Ehhez képest a mostani Ranked szezonban nem sikerült lvl 15 második csillagot szereznem. Két olyan vereségem volt, amikor csapatelső lettem, persze akkor, amikor nem volt csillagom, szóval nem volt mit nem elvesziteni. Egyébként meg 1 win - 1 lose, szóval amit nyerek, a köv csatában veszitem. Tegnap a harmadik csatára már nem volt elég reportom. Annyira felhúztam magam, hogy csata végén elkezdtem nézegetni a csapatok tagjainak statisztikáit. Nálunk 5 olyan játékos, akinek 45(!!!)% alatti a nyerési aránya, az ellenfélnél három vagy kettő. És most lehet mondani, hogy de hát a winrate nem jelent semmit, de azért akinek 45% alatt van és az átlag sebzése is 20k alatti, meg van kb 1k csatája, de már van T10-es hajója (és ez még a jobbik eset, mert ugye van aki 500 csatával vesz egy T8-as hajót és feljön bohóckodni) az nem hinném hogy nem piroska. Vagy az MM úgy gondolja, én olyan legendary játékos vagyok, hogy majd egyedül lehozom a Rankedet? Tavaly is volt T8 Ranked. Akkor húztam ki a Carolina-t, meg még más nyócas hajókat is. Az átlagsebzésem 99k körül volt. Most jó ha a fele. Tegnapelőtt bementem egy csatába, volt 1-1 dd. Rögtön a csata elején kiszedtük az ellenfélét, a háromból két pont a miénk volt, és erre meghal 3 csatahajónk. Miért? Persze vesztettünk, pedig a dd befoglalta a harmadik pontot is, de egyedül nem birt egy Atagoval meg egy Torpitzel.
A másik csatába a mi oldalunkra rakott két BAZI klános csávót. Néztem, micsoda makkerek. Egyik se tett semmit sem a csatához, azon kivül hogy feedelték az ellenfelet. Megnéztem, nekik is 45 alatt volt a wr. Már úgy megyek be a Rankedre, hogy vajon megint "f@szfejekkel" kell együtt mennem? Lehet inkább ki kéne csapni a saját társakat először, aztán lehetne ténylegesen harcolni. Pedig mondom, én se vagyok valami hűdenemtudommilyen pro játékos. És lehet mondani hogy ez csak egy játék, de azért a Rankednek elég komoly tétje van. Persze az ilyen 45% alatti goldnoobok könnyen vannak. Nekik eleve nincs veszitenivalójuk, alapból arra mennek, hogy majd a csapat úgy is lehozza nekik a meccset, mert ők kb semmit nem tudnak hozzátenni. Aki kicsit is jobb, az meg miattuk sziv, mert egy Rankedet az én szintemen nem lehet egyedül lehozni.
Azért hogy valami jót is mondjak a MM-re, úgy vettem észre hogy arra azért figyel, hogy mindkét oldalon legyen radaros cirkáló, ezen a szinten már ezzel el lehet dönteni egy csatát.