banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Gaben764
    A ranked ne is legyen emlegetve. Kb. 1-1,5 hónapja nem léptem be/játszottam, a ranked miatt most felnéztem. Tudtam hogy gáz lesz, na de hogy ennyire, pénteken léptem be először: mentem 5 kört mind az 5 vereség, ma mentem újabb 4 kört 3 vereség, 1 kínkeserves győzelem. Az addig oké elismerem nem vagyok egy nagy játékos, na de hogy az szinte majdnem az összes vereség úgy jött létre, hogy mi mind meghaltunk, míg az ellenség 1, max. 2 hajót veszített, azért úgy gondolom enyhén szólva is érdekes..... Sajnos itt még az se nyugtat, hogy a meccs végi rangsornál úgy átlagosan az élmezőny alján, középmezőny elején voltam. 7 hajónál ez nem annyira előkelő, mint mondjuk 12-nél. Ráadásul első is akkor voltam, amikor amúgy sem volt csillagom, tehát hiába nem veszíthettem el, nem volt mit elveszíteni, illetve megtartani ....
    Most rá is néztem 9 meccs, 1 győzelem 8 vereség, 11% ... komolyan mondom ilyen fos (már bocs a szóhasználatért) sose voltam rankeden. Most kb. megint 1-1,5 hónapra elment a kedvem az egésztől .... A legnagyobb poént a végére hagytam: ezek után feljött egy kis ablak, miszerint "hiper-szuper-csili-vili" ajánlat csak neked, csak most: ha veszel valamit a premium shopban, akkor nesze itt egy 30%-os kedvezménykupon.
    Bár így jobban belegondolva talán nem is poén, hanem jól kifundált üzleti terv, miszerint: szopassuk szét a csávót, hadd keseredjen el, talán elgondolkodik pl. premium accounton, hátha majd ettől azt reméli a játék is jobban megy, hogy a bizonytalanságon átbillentsük dobjunk be neki egy ilyen csontot, ha ráharap, bingo!!! Hát tudják mit, dugják fel maguknak a kuponjukat ....
    Utoljára szerkesztette: Gaben764, 2018.05.05. 18:51:52