A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16820 Arról nem is beszélve, hogy ha beforgatod a hajód, az ellenséges BB-k sebeznek fél percenként 3-4k-t. A brit cirkálók ugyanezt 8 secenként. Az örösz/franci/klingon meg ugyanennyi időközönként kigyújt. Jah, tényleg a BB a veszélyesebb. Ennek ellenére még mindig BB-vel játszanak a legtöbben. Igen, van olyan hogy 5 dd/ oldal egy meccsen, de pont tegnapelőtt mentünk egy dd/cv mentes kört (talán T5-ös volt) mig BB mentes kört max T1-2-ben látsz.
A másik dolog, párszor már szóvá tette nekem pár gyökér (talán még reportot is kaptam) hogy "nézd má a noob BB, elment dd-re vadászni". Jah, és miért vadászok dd-re? Mert a kedves (retkes?) cirkálók azzal vannak elfoglalva, hogy kergessék az ellenfél csatahajóit. A dd meg szépen megkerül minket és hátulról torpedózgat (pont a héten volt egy ilyen meccs) De leginkább azokat a "játékosokat" nem szeretem, akik 500 csatányi tapasztalattal vesznek egy T8-as hajót, aztán csinálják a semmit, meg sipitoznak hogy "te jó ég, tizes meccs". Az ilyeneknek alanyi jogon kéne hogy járjon a report.