banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Deviome
    Hali.

Kéne egy kis segítség. :)
    Csak nekem tűnik úgy, hogy BB-ként szanaszét sz***t a játék? Olyan érzésem van mintha a WG valami esernyővel vagy valami aurával védelmezné azokat a rohadt CA-at. Egyszerűen nem lehet kilőni őket!! Tökmindegy, hogy 8km-re 12km-re vagy 20km-re van. Van, hogy full oldalt mutat 10km-ről és ahogy rálövök a Mushasi-val olyan mintha egy aura lenne körülötte és minden lövedék előtte mögötte csapódik be kb 1 méterrel. A kedvencem mikor a 460 mm-es ágyú nem üti át a 30 fokban becsapódó CA páncélzatát és lepattan. Vagy amikor a Montana-val rálövök egy CA-ra és becsapódik a fedélzetén a lövedék és 0 sebzés. Nem vagyok noob. Tudom hova és hogyan kell célozni, de az a rohadt rng egyszerűen túúúúúúúúúl sok a csatahajóknál. Az ember nem tud számítani rá semmilyen szituációban, mert csak szopóka van vele. Szánalom szar már az egész játék. :S Volt olyan, hogy a CA-ra 4 salvoból ( mushasi ) sebeztem 2000-t. De a CA salvoként 3000-5000 damage. Nem tudom mért kell ez a játékba, de jólenne kicsit csökkenteni rajta, mert már nagyon látványos a dolog.
    A CV meg full bugos szarok még mindig. Azokat a hajókat még mindig lehetetlen ledobni akik kimennek a pálya szélére. A repülök forognak még mindig össze vissza. 1 Japán squad legyőz másfél USA fightert. Erre jön még egy a fos Worcester. -.-"
    Ha ennyire unatkoznak akkor elővehetnék a Balance nevű könyvet és gyakorolgathatnának kicsit.