A Wargaming új MMO játéka
-
Nem ott "kezdtem" a pvp-t hanem Japán dd-vel. Ott már kevés lett volna a co-opos xp és credit mennyiség. És mivel nagyon rá voltam állva, hogy megkezdjem azt a vonalat is, ezért kezdtem el pvpzni. De mivel creditet kellett farmolnom a Bismarckhoz is és a Japán dd vonal fejlesztéséhez is, így maradt a Bama és a Gasc. A Bismarck az én tudásommal majdnem nullszaldósra jön ki egy átlagos meccsen. Nem mellesleg megemlíteném, hogy nagyon sok nálamnál jóval tapasztaltabb emberke miatt szívok elég sokszor. Pl. notóriusan leszarják egymást az emberek és mindenki megy "amerre lát". Rengetegszer szopom be a saját jóhiszeműségem miatt. Valamelyik nap is unbalanced volt a két oldal, már nyomkodták a jobb oldalról a kollégák a "i need assistance!"-t. Gondoltam jófej leszek átfordulok hozzájuk... jjjja mire odaértem mindenki megfordult velem szembe és elskeráztak mellettem. Természetesen ott találtam magamat 4-5 BB/cruiserel szemben. Köszi... mondtam is, hogy nem csodálom ezt a fajta hozzáállást senkitől ezek után. És hozzátenném azért nem vagyok teljesen inkompetens a játékhoz. A co-opal is lehet azért tanulni, még ha nem is olyan intenzíven mint randomban. De persze mivel ahogy a kolléga is mondja, még elég keveset játszottam összességében is randomot, ezért nem aggódok amiatt, hogy még nem megy olyan jól. Ráadásul ebben benne van a régi random-os próbálkozásom is ami tényleg katasztrófa volt. Nem hiába nem játszottam (hamar elvette a kedvemet tőle a játék a sok gyökér miatt). Mostanság már szerencsére aránylag jól megy (magamhoz képest is). De elsősorban nem azért játszok, hogy a statjaimat nézzem, hanem azért mert tetszik. Ez a legfontosabb. Egyenlőre (meg még egy jó darabig) biztos nem én leszek a csapatok mvp-je, de nem is fogok görcsölni rajta, hogy az legyek...