A Wargaming új MMO játéka
-
Egész büszke vagyok magamra :D Sok co-op meccs után felmentem randomra, mert pénzt kell gyűjtenem a Bismarck-hoz. Alabama valamiért nekem nagyon nem adja :( Majdnem olyan disp.-je van mint a német társainak. (legalábbis nálam) Viszont a Gascogne nagyon jól hoz egy bizonyos szintet! Meglepődtem rajta. Mindenesetre nagyon szeret bedobálni T10-es mm-be, amit nagyon nem kedvelek, mert így is full kezdő vagyok. A két "nagy" prem. hajómat is csak a credit/xp hozam miatt vettem elsősorban. De jobban szeretek T6-8-ban játszani, ott még esélyem is van. :) Atago-t szemeltem ki magamnak, csak ne lenne ilyen drága :( Mostanában cirkálókkal/rombolókkal is jókat megyek. Bejön, hogy gyorsan tölt és betalál :D Nem úgy mint a Német bbk amikhez hozzászoktam :D Graf Spee, De Grasse már egész jól megy. A dd vonalon még csak kóstolgatok T3-as G-101-el, de eddig nagyon bejön. Így, hogy a 4. hónapot taposom a játékban és 120 óra körül járok, lassan rájövök, hogy nekem a T6-8 cirkáló jön be a legjobban. Nem érzem úgy hogy nekem valamikor is a T9-10-es BB-kkel kellene csatáznom :/ Nem jön be az a játékstílus ami oda kell. :/
A két T10-es Gascogne csata eredménye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Alabama meccset nem tenném be inkább :D Volt vagy 20k damage-em... egyszerűen nem adja. No azért a célzásom se olyan jó nagyon hosszú távra azt meg kell hagyni. Valószínűleg ezért is érzem, hogy nem kell erőltessem a T9-10-et. A T8-al hadilábon állok, mert elég jó hajók vannak (most jön a Bismarck a Gneisenau után nekem pl.), az Atago is nagyon tetszik, csak ugye az a fránya T9-10 mm... még sokat kell gyakorolni az tuti :)