banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Gaben764
    Egy kis eszmefuttatás még az "érdekes" témához: ismét egy vesztes kör, Tier 6-8 összeállítás volt. Bismarck-kal mentem, 23 találatból 75.060 dmg lett. Illetve pár ezer dmg a másodlagosok által. A 23 találatból 3 citadella, 5 penetration, 14 overpen, 1 lepattanó. Annyi vigasztalt, hogy legalább első lettem a csapatban + 1 Dreadnought acsi, azaz talán szerénytelenség vádja nélkül mondhatom, én megtettem amit lehetett.
    Tegnap szintén Bismarck-kal, bár a konkrét számokat nem jegyeztem meg, de hasonló össztalálat szám mellett (kb. 20-30) volt kemény 21.000 dmg körül, jah és nem 2 perc után haltam meg.
    Tudom-tudom, nem lehet mindig pro köröket menni és nem jöhet össze mindig minden, de rohadt frusztráló amikor ennyire kilóg a lóláb. Pl. tegnap egy olyan meccs is volt, ahol nagyjából 5 perc után a csapat fele halott volt, a másik fele akik még éltünk mi is szarul álltunk, az ellenfél pedig 2 hajót vesztett. Ennyire nem lehet kiegyensúlyozatlan a dolog. Az utóbbi időben a detonation-ök szám is megnőtt, szintén tegnap, szintén bismarck-kal kaptam be egyet: jött egy komoly torpedó salvo, nagyjából kikerültem őket, de láttam 1 db be fog találni, nem aggódtam különösebben, kb. 2/3 életem volt + a repair és health is ready volt ... erre BEEENNNGGGG ... Game Over....
    Már kezdem érteni januárban miért kaptam a szuperkonténerben 100 db ilyen zászlót, a WG-s srácok már tudtak valamit ... :D

Na mindegy, ezt most ki kellett adni.... lehet szimplán csak pár hét szünet kell.... :)