banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Most felmenten, nyomtam 5-6 kört. Ha jól emlékszem csak egyet nyertünk meg. De az még nem is lenne baj. Az első két körig tök fasza volt minden. A harmadiktól egyre borzalmasabb meccseket játszottam. És itt az arányokkal van elsősorban a baj. Kb. 6 meccsből 2x hagytak ott a faszba konkrétan egyedül. Elindultunk mondjuk C-re, odaértünk C alá (velem együtt) 2 csatahajó 1 cirkáló meg 2 romboló. Az egyik szerencsétlen rombolónkat gyakorlatilag péppé lőtték kapásból, még be se ért a körbe. Elkezdtük lőni egymást, szépen ki is derült az ellenség létszáma is lassan. Hát mondanom sem kell ott is 2 csatahajó 2 cirkáló. Nem baj, mondom itt vagyunk mi is 4-en, hajrá! Hagy menjen! :D Ahha... na most a mellettem harcoló cirkáló kb. 30 mp múlva elsüllyedt és csak arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban engem lőnek. A romboló próbált ott cirkálni össze-vissza szegény, kapta is az áldást. Hátranézek... öregem másik csatahajónk hősiesen már vagy 8 km-rel visszább van és full a másik oldal (A) felé veszi az irányt :D Hát mondom beszarok :D Természetesen esélyem nem volt 4 felől kaptam az áldást. Szegény romboló még kihúzta utánam vagy fél perccel fulladt meg :) De ez az itthagyósdi ez itt divat mert még utána egy másik meccsen ugyanezt megcsinálta velem 2 csatahajó egyszerre. Szóval meg van a véleményem a community-ről, természetesen tisztelet a kivételnek! De 6-ból 2x is... Az xp miatt rohadtul megéri pedig mert majdnem 1,5-2x annyit kapok (már feltéve ha értelmes meccset tudok játszani és nem lő ki a 3. percben a 3x-os túlerő) Ami még egyszerre vicces és siralmas is, az az oldalválasztásom :D Kurvaisten, hogy azt az oldalt választom mindig ahol a gyáva szar hycomat-ok úszkálnak :'D Az oldalt úgy értem, hogy általában (80-90%-ban) gondolom mivel BB-vel vagyok szinte pont középen kezdek. Így választanom kell irányt. Hát azt gyorsan megtanultam, hogy B-re senki nem megy :D Egyszer próbáltam meg egyedül befoglalni, mert csak egy cirkáló próbálkozott rá. Hát nem végződött túl jól :D Azt az egy cirkálót egy szerencsés találattal (50+%) citadellán vágtam és azon nyomban tengeralattjáróvá vált :) Viszont amit utána kaptam szinte minden oldalról (mindenhonnan belátható) azt nem köszöntem meg! :D Hirtelen nagyon népszerű lettem :) Na mindegy, szóval se veled se nélküled lesz ez, vagy inkább szenvedés :/ De azért most már többet fogok randomozni. Abszolút nem érztem magamat bénának, az már más kérdés, hogy megint 2-3x tett össze VI-VII-es hajókkal (Scharn, Graf Spee, Gniesen,stb.) így eleve nem voltam túl könnyű helyzetben :/ Meg természetesen azért valamelyest bejött amitől tartottam, hogy itt sokan jobban fosnak a virtuális világban mint a való életben szerintem. Úgyhogy én nem a monitort akartam szétfejelni, viszont elég hangos qrvaanyázással illettem az(oka)t a gyáva szart aki otthagyott megrohadni. Meg azt hiszem felajánlottam neki, hogy szerintem inkább passziánszozzon (már chatben is).