banner
A Wargaming új MMO játéka
  • dimre
    A Német cirkálók a kedvenceim (játékstílus függő), szeptember óta a T9-nél tartok, persze mást is fejlesztek. Alapjában minden Német hajó kemény páncélzattal bír, a fegyverzetre nem lesz panaszod, precízek, sokak szerint nagy a szórásuk, de melyik nemzet hajójánál nem (meg ahogy a WG rng akarja), talán a legkönnyebb játszani velük sikerélmény szempontjából is. Mindegyik tiernek van gyenge pontja, képessége, majd kitapasztalod. Én talán a Nürnberg-et használtam legtöbbet, érdemes megtartani a heti "operation" küldetésekhez. A Kolberg-el élvezet lövöldözni, egy kis tierű német mino, lövedékei nagyon magas ívben repülnek amit rá kell számolni a cél távolságához, sebességéhez, nincs semmi extra cucc rajta, érdemes kicsit fedezék mögül pusztítani vele, és az oldalát ne mutogasd. Mindegyik nemzet cirkálója "citadel" mágnes oldalról, viszont te is tudsz citet lőni más cirkálókba főleg AP-val, van amikor a HE is beüt, de elég ritkán, nekem egyszer sikerült Yorck HE-vel a dev. strike, egy full hp-s Atlanta volt az áldozat. Magas tierben T8-tól anyagilag nehezebb lesz, inkább viszik mint hozzák a pénzt (zászló, festés nélkül, ami furcsa de bőven lehet látni), hacsak nem teljesítesz kiemelkedően. A Hipper-re mondják, hogy gyenge láncszem, nagyon szereti nyelni a sebzést az igaz (elsődleges célok között van általában), kicsit angolosan kell közlekedni vele, ellenben AP-t használva brutális sebzéseket tud okozni, és viszonylag jól gyújtogat HE-vel.
    Ami lényeges, ha nyerni szeretnél egy kis fejlesztési időt, kezd el az Amerikai ágat, a T6 Cleveland-ig tornázd fel magad, nemsokára szétszedi a WG, és a Cleve T8-as lesz, esetleg ha rászánsz 1k aranyat prém camora a változtatások után megkapod az új T6 Pensacola-t és annak prém festését is.