banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nagy ritkán lehet lehet prém hajót szerezni küldetésekből is. Igaz hogy a küldiket általában PvE csatákkal nem lehet vagy baromi nehéz teljesiteni. Ráadásul ha PvE-t nyomsz, akkor -ahogy az már emlitésre került- tök fölösleges pénzt ölni a játékba.

Még mindig fenntartom hogy az angol cirkáló ág a legerősebb, de azért se ajánlanám őket, mert te alacsony tierben játszanál velük, ott meg... egyrészt semmi jót nem hallottam róluk, másrészt személyes tapasztalatom sincs. (vagyis T3-ig van, de az se jó)

#16580 Magas tierben lehet, középtájt és alacsony tierben viszont olyan lassú a töltésük, hogy szerintem bőven felejtős.

#16575 Tudom hogy magas szintű BB-kel szar vagyok, bár azt nem értem miért pont a GoKu-t emelted ki, sztem az Iowa-val sokkal szarabb vagyok. Amellett több csatám is van vele. Igen, nekem nem fekszik csatahajókkal a magas tier. Sokszor előfordult már, hogy sebzés nélkül meghaltam. Nem tudom mit csinálok rosszul... bár... talán azt, hogy én harcolni megyek be a csatákba, nem azért hogy a pálya széléről kempeljek. Én nem félek magamra vonni sem az ellenfél tüzét, csak hát ez akkor lenne igazán hatásos, ha ezt kihasználva a kedves csapat közben visszalőne, mint ahogy általában nem teszik. Az is érdekes mikor egy ugyanolyan BB-vel párbajozok mint én, ugyan oda lövünk, ugyanabban a szögben állunk, én még is lepattanok vagy overpen, vissza meg kapok 2 citadellt meg a full salvo betalál. Bár az hogy csak a magas szintű BB-k terelgetésébe tudtál belekötni... engem lep meg, mivel pl dd-vel se vagyok valami pro. Meg cv-vel se. És cirkálókkal meg csatahajókkal is max közepes a teljesitményem.