A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16542 Mondjuk a prok sztem amúgy se nagyon használják a dd-n az ágyúkat, még azt se nagyon kockáztatják hogy spottolódjanak. A japánoknál meg minek? 5,4km detection range és 10 km torp range. Akkor ki akarna "közel" menni? Én nagyon sok olyan idiótát látok, aki kinai rombolóval is simán rám lövi az összes torpedóját. Én meg röhögve nézem hogy jön felém, mert úgy sem fog eltalálni. A jó játékosk úgy is előre mennek foglalni meg spottolni, ha olyan a leosztás, a bénábbak/gyávák meg kempelhetnek vele.
Valamelyik nap mentem az amcsi dd-vel, illetve próbáltam a Harakaze-t amcsi toronnyal. Semmit nem találtam el vele, hiába 3 sec a töltési ideje, olyan röppályája van a lövedéknek, hogy bárki simán kifordulja. Mármint rajtam kivül, mert engem persze mindig szétkapnak, hiába próbálok kacsázni. És inkább sebezzek 9 sec alatt 2-3k-t, minthogy minden lövésem mellé menjen. Ráadásul ezekkel az egy ágyús tornyokkal se vagyok kibékülve, a német még csak megy valahogy, az legalább laposabb ivben lő és nagyobb a lövedék sebessége is. De az amcsik... Főleg hogy nagyon nem vagyok edzésben sem. Az oroszok tudnak sebezni, de ő meg nem fog tudni kifordulni előled, mert annyira szar a lövegforgása, hogy az életben nem tud befogni, ha közben manőverezik is. Szóval azért annyira még sem szar. Én elég sokat használom a japó dd-k ágyúit, nem mondom hogy nagy dd vadász lennék vele, de meg tudom védeni magam, ha kell.