banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Hát igen ezt már én is eldöntöttem, pont ma. :) Ma még direkt próbából nyomtam egy utolsó try-t, de természetesen 4 zászló lett. Úgyhogy ezt meg is fogadom, soha többet nem nyomok rá :) Viszont ez a rohadt premium azért idegesít. Pont az a bajom, hogy co-opban alig ad pontot. Viszont random battle-ben meg szarrá aláznak, mert én bizony megyek és harcolok, nem foglalkozok szögekkel, meg hitpoint matekolással meg ilyen hc dolgokkal. Csak szimplán megyek és foglalom a területet ha kell stb, stb.. Én nem tudok kint megállni a map szélén, mint a nagy többség és "sniperkedni" a bb-vel. Szerintem abban nincs semmi élvezet. Nem xp farmolást akarok hanem élvezetes csatát. És mint mondtam általában (főleg már magasabb tier-ben, legalábbis itt V-ben már észrevehető co-opban is) mindenki leszarja a másikat, megy a "destroyed lopás" (megvárják direkt amíg legyakom az előttem lévő hajókat 100-ról kb. 50%-ra, majd hirtelen eszükbe jut, hogy "hoppá most már megéri odamenni!". Addig meg sehol senki, mögöttem 5km-el cammog és még csak nincs is neki lőtávban (gondolom direkt). Úgyhogy ha tehetném fullban botokkal játszanék :D