A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16529 Szerintem teljesen felesleges Try to luck konténerrel bohóckodni. Annak az esélye hogy SC essen, még azzal is igen kicsi. Olyan 1-3% körül lehet. És a sima konténer helyett is adhat SC-t (nekem most 2 hét alatt 2 is esett).Esetleg ha megvan a napi 3 konténer, akkor kettő után meg lehet próbálni harmadiknak a TtL-t, de sztem még úgy is pazarlás. Ráadásul... oké, értem én hogy eshet belőle prémnap/arany/hajó, de nagyobb az esély hogy valami signal vagy modul esik. És akkor majd te is elgondolkodsz azon, hogy megéri e. (elárulom, nem) És ahogy előttem is mondták már, coop-ra tényleg pazarlás prém napozni. A vesztes random csatáért dupla annyi pénzt/xp-t kapsz, mintha coopban első helyen végzel. A prémium csak akkor éri meg, ha naponta legalább 5-6 normál csatát le tudsz nyomni, nekem mostanában minden nap meg van a 2 konténer. Kb ennyi a napi átlagom is.
Az meg sztem minden WG-s játékban úgy van, hogy a stock hajó szarabb mint az egy tierrel kisebb fullos. Ehhez jobb ha hozzászoksz. Ráadásul T5 alatt még nem is fog bepakolni, max egy tierrel magasabba, onnan viszont már kettőbe is. És ahogy lépsz feljebb, a botok is "okosodnak". Ha tényleg csak a játék élvezetéért játszol, akkor inkább legyen meg lassabban a következő modul/hajó/skill/akármi, de pénzt kiadni felesleges rá. (mondom ezt én, aki a fizuja egy részét erre költi, de nekem 1000 felett van a csatánkénti átlag xp és ugye nem mindegy hogy annak, vagy a 200 xp-nek kapod meg az 50%-t minden csata után)