A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16414 Egy kósza gondolat a torpedós csatahajókról. Tegnap kipróbáltam a Kii-t. Búcsúzóul kapott is kettőt egy NC. A poén az, hogy gyorsan kiléptem, mert totál győzelemre álltunk és hát kevés az idő. Erre látom hogy 1200 xp-vel lettem csapatelső. Nem is esett le rögtön hogy vesztettünk. Nah mindegy, nem ez a lényeg. Szinte a teljes csapat a bal oldalon volt, az ellenfél befoglalta a jobb oldalt és keményen betolták a ddnekt középen. Egy Scharn ráment és ki is szedte. Nekem jobbról egy Fiji volt, őt két salvoval kikaptam, mert zavaró volt, közben mentem a tolató Scharnra. Simán tudtam tolni, mert nem mert kifordulni a torpedókhoz, a Kii-nek meg nagy jók a torpedóvetési szögei. Szerencsémre egy idő után meggondolta magát és elindult felém. Az előttem lévő sziget mögött már jött neki az erősités, egy NC, egy Mutsu, meg távolabb még volt valami, talán a Mogami meg egy Gali., Az oldalamba kerülő németet ágyúval szedtem ki, aztán nem láttam értelmét menekülni és szembeszálltam a túlerővel. A Mutsu is ott hagyta a fogát, bár azt valaki kilopta előlem. A torpedók miatt én is hahlamosabb vagyok nagyon közel menni az ellenséghez. Mondjuk én amúgy sem szeretek kempelni (azért Kutuzovval pl én is szoktam) aminek a vége sokszor az, hogy én vagyok a FB. Anno a megjelenés környékén beszereztem a Torpitzet is, talán fél évvel később lett meg a Bismarck, utóbbival még is nagyobb az átlagsebzésem Ennek nyilván az egyik oka, hogy fél év alatt több tapasztalatot szereztem magas tierben, de az sem lehet elhanyagolható, hogy Bismarck-al annyira közel nem megyek mint a Torpitzzel.